ARTVİN / MERKEZ - Artvin Sosyal Bilimler Lisesi

KUTADGU BİLİG KONULU PANEL

Kutadgu Bilig OKUYORUM YAZIYORUM projesi kapsamında Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde Artvin Fen Lisesi katılımlarıyla gerçekleştirilen panel Artvin Fen Lisesinden öğrencileri İremsu AĞLAR ve Ela SATIR Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Ekinsu SARI ve Ecem Naz YILDIRIM  ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ  FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DOÇ.DR MEHMET ÖZDEMİR EĞİTİM FAKÜLTESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ÇAĞLAYAN YILMAZ İlk Türk islam eserimiz olan Kutadgu Bilig hakkında genel bilgi verildi.İçeriği anlatıldı.Kutadgu Bilig  işlenen ideal insan tipi analizi yapıldı.Kutadgu Bilig’in yazıldığı dönemle ilgili bilgiler verildi.Üniversite hocalarımızın değerlendirilmesi dinlendi.

Akademisyen değerlendirmesi sonucunda Artvin Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Ecem Naz YILDIRIM birinci Artin  Artvin Fen Lisesi Öğrencisi İrem Su AĞLAR ikinci olmuştur.

08-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 19:35 - Görüntülenme: 69